Een nieuwe onderneming? Een nieuwe website!

nieuwe websiteAls ondernemer komen er veel zaken op uw pad. U heeft contact met klanten, stuurt uw personeel aan, en doet de marketing van uw bedrijf. Het is belangrijk dat er geld binnenkomt. Dat is uiteindelijk het doel van een onderneming.

Natuurlijk levert u een goed product of een goede dienst, maar u heeft een stroom van nieuwe klanten nodig om uw onderneming draaiende te houden.

Moderne website is belangrijk

Een website speelt daarin tegenwoordig een zeer belangrijke rol. Zonder een goede website mist u veel aanvragen en opdrachten. Misschien heeft u al wel een website maar is deze sterk verouderd. Het is daarom belangrijk om een nieuwe site te laten maken, een website die voldoet aan de nieuwste standaarden.

Als u een nieuwe site laat maken, is het vooral belangrijk dat u kiest voor een goed webdesign bureau die ervoor zorgt dat uw website er goed uit komt te zien, en ook goed vindbaar is. Een aantal vragen die u de webdesigner zou kunnen stellen:

  1. Wordt er gebruik gemaakt van een CMS systeem (bijvoorbeeld WordPress)
  2. Kan ik zelf aanpassingen aan mijn nieuwe site doen?
  3. Zijn er maandelijkse kosten?
  4. Wordt mijn website ook vindbaar in zoekmachines?
  5. Kunnen mensen op een smartphone of tablet mijn website goed bekijken
  6. Wordt de website helemaal uniek voor mijn bedrijf gemaakt?
  7. Verzorgen jullie ook de hosting van de website?

Compleet pakket inc. hosting

Als u deze vragen aan het webdesign bedrijf stelt weet u zeker dat u een goede website krijgt. In veel gevallen zal de webdesigner uw website ook voorzien van hosting. Uw eigen plekje op het internet. Als u al een hosting partij heeft kunt u die gerust opzeggen, of ervoor kiezen om daar toch te blijven.

Het is echter vaak wel een verstandig idee om uw webdesigner de website te laten hosten. Bij eventuele problemen kan er dan snel geschakeld worden, en kan het snel worden opgelost. Wanneer uw website is gehost bij een derde partij kan dit langer in beslag nemen. Het is dus in uw voordeel om voor hosting bij de designer te kiezen.

Meer informatie over een nieuwe website laten maken kunt u vinden op: https://www.webit.be/website-laten-maken/